Valinin yaptığı hizmetler vatandaşın takdirini kazanıyor

Mardin valiliğine atandığı günden beri gece gündüz demeden halka hizmet götürmek adına önemli görevler üstlenen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda yapılan hizmetler vatandaşın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Çocuk Aktivite Merkezi Kulüp Başak pazartesi günü faaliyete geçiyor. Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezimizde yapılan operasyonlar başarılı bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Artuklu ilçesi Karademir mahallesi ve İstasyon yolunda asfalt-yama çalışmalarına devam ederken, Güneyli yolunda ise asfalt ve yama çalışmasını bitirdi.

Ayrıca Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, sosyal inceleme raporları neticesinde vatandaşlara gıda ihtiyacını karşılarken; Giysi Yıkama Merkezinde de öğrencilere hizmet etmeyi sürdürüyor. Bir taraftan da Sosyal Hizmetler Daire başkanlığımıza bağlı ekipler, İbadethaneleri temizlerken; Evde bakım hizmetine de devam ediyor.

Zabıta Daire Başkanlığı bağlı ekipler, Şehirlerarası otobüs firmaları, kafe, restoran, semt pazarı, kuaför, çay bahçesi, park ve tüm yasam alanlarında denetimlerini sürdürüyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımıza bağlı ekipler, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş 'ın talimatları doğrultusunda Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ihtiyacını ve ulaşım ihtiyacını karşılıyor.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş, Koronavirüs ile mücadelede Mardin genelinde ilgili tüm birimlerin katılımıyla virüse karşı alınması gereken önlemleri denetleyerek esnaf ve vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulunuyor. İlçeleri ve köyleri tek tek ziyaret eden Vali Demirtaş, burada hzimetlerin devam etmesi adına kaymakamlara sürekli talimat veriyor. Bir taraftanda vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Bir yandan devletin ağır işlerini yürüten vali bir taraftanda Büyükşehir Belediyesinin ağır yükünü üstlenerek, vatandaşa hizmet götürmek için gece gündüz çalışması vatandaşın da takdirini kazandı.

Halk” Valinin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz”

Kısa sürede Mardin’de yaptığı icraatlarla halkın takdirini kazanan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın çalışmaları Mardin halkının dikkatini çekmeye davam ediyor. Vatandaşlar, valinin bu çalışma performansından memnun olduklarını belirterek, Sayın valimizin Mardin halkına yapmış olduğu hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Görüyoruz ki vali hakkaniyetle hizmet yapmaya çalışıyor. Halkın arasında olan bir vali görüyoruz. Halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm için mücadele ediyor. Mardin tarihine sahip çıkan, yolsuzluklara asla pirim vermeyen, gece gündüz kurumları çalıştıran bir vali profili çiziyor. Buda Mardin’e ve Mardin halkına önemli hizmetler yapacağını gösteriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah Mardin’e daha güzel hizmetler sunar.”şeklinde konuştular

20 Eki 2020 - 11:35 - Yaşam