Vali Demirtaş, Ömerli’de Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vali Mahmut Demirtaş, devam eden ve yapılması planlanan yatırım ile projeleri yakından takip etmeyi sürdürüyor.

Periyodik aralıklarla her fırsatta Mardin’in genelinde yürütülen çalışmaları ve yapılması planlanan yatırımları yerinde incelemeye devam eden Vali Demirtaş, beraberindeki Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ve Daire Başkanlarıyla Ömerli ilçesini ziyaret etti.

Ziyaretinde ilk olarak Ömerli Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Demirtaş’ı Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri karşıladı.

Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak’tan ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra Ömerli Belediyesini ziyaret eden Vali Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ’dan süren çalışmalar ve yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Vali Demirtaş, ilçede yapılması planlanan çalışmalarda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarının katılımıyla koordinasyon toplantısı gerçekleşti.

Çalışmalarda vatandaşların memnuniyetinin dikkate alınmasını isteyen Vali Demirtaş, ilçede yürütülecek yatırımların kısa sürede tamamlanmasının koordineli çalışarak mümkün olabileceğine vurgu yaptı.

Belediye ziyaretinin ardından ilçedeki çarşıyı gezen Vali Demirtaş esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Vali Demirtaş, daha sonra tarihi çarşı, yapımı süren yol çalışmasını, ilçe otogarındaki çalışmaları ve yapılması planlanan Hükümet Konağı arazisinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.Bağlantı

22 Eyl 2020 - 18:16 - Gündem