Okullar Eğitime Başladı

21 Eylül tarihinde okul öncesi ve 1.sınıf öğrencilerinin yüz yüze eğitime başlamasının ardından bugün de ilkokullar, köy okulları ve 8. ile 12. sınıflar yüz yüze eğitime başladı.

Öğrenciler Coşku ve Heyecan İçinde Okullarına Geldiler

Mardin'de sabahın ilk saatleriyle birlikte, okullar tarafından yapılmış ders programları doğrultusunda ilkokul 1. 2. 3. 4. Sınıf öğrencileri, köy okulları öğrencileri ile 8. ve 12. sınıf öğrencileri büyük bir coşku ve heyecan içerisinde okullarına geldiler.

Öğrenciler okullarda okul yöneticileri ve öğretmenler tarafından karşılandılar. Öğrenciler kendilerine maske takılıp dezenfektan verilmesinin ardından derslerine kaldıkları yerden devam etmek üzere sınıf öğretmenleriyle birlikte sınıflarına geçtiler.

İl Müdürü Sümer, Öğrencilerin İlk Gün Okul Heyecanına Ortak Oldu

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer de, yüz yüze eğitimin ikinci aşamasının başladığı bu güzel günde okulları ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerin ilk gün okul heyecanına ortak oldu.

Sınıfları ziyaret edip öğrencilerle yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ve okulların başlaması üzerine sohbet eden İl Müdürü Sümer, öğretmenler odasında öğretmenleri ziyaret edip başarılar diledi.

İl Müdürü Minik Öğrencilerle Korona Selamı

İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer, ziyaret ettiği okullarda minik öğrencilerle bol bol korona selamı yaparak öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

12 Eki 2020 - 16:16 - Eğitim