Mardinli genç yetenek 1. Lig ekibine transfer oldu

Mardin’in yetişen genç yeteneklerden Abdulkadir Yılmaz 1.lig ekiplerinden Keçiörengücüne transfer oldu.

Mardin futboluna büyük hizmetler veren Faris Çalbay, bir yeteneği daha profesyonel lige kazandırdı. Genç yeteneklerden Abdulkadir Yılmaz 1.lig ekiplerinden Keçiörengücüne transfer oldu.

Faris Çalbay ve ekibi geçen sene Mardin Başakspor adı altında bir genci daha Türk futboluna kazanmayı başardı. Genç yeteneklerden Abdulkadir Yılmaz 1.lig ekiplerinden Keçiörengücüne transfer oldu. Daha öncesinde de Pirhan Cırık ve Toprak Arvin Gürbüzü profesyonel takımlara göndermeyi başaran Çalbay, büyük takdir topladı.

Genç yeteneğinin transferinin ardından açıklamada bulunan başarılı çalıştırıcı Faris Çalbay, “2 sezon U15, U16, U17’de Mardin Büyükşehir Belediye ve Başakspor alt yapı takımızda mücadele eden genç futbolcumuz Abdulkadir Yılmaz 1 Lig Ekibi Keçiörengücü kulübüne transfer olmuştur. Yeni futbol yaşamında kendisine başarılar diliyorum yolun ve bahtın açık olsun evlat. Ben her zaman sana güveniyorum inanıyorum arkandan gelecek genç kardeşlerine inşallah iyi bir örnek olursun. Özverili çalışmanın karşılığını aldın. Yeni takımında başarılar dilerim.” dedi.

07 Eki 2020 - 15:55 - Spor