AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut'tan Vali Demirtaş’a Ziyaret

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi NikolausMeyer-Landrut beraberindeki heyetle birlikte Vali Mahmut Demirtaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Valiliğe gelişi esnasında Vali Demirtaş tarafından karşılanan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi NikolausMeyer-Landrut, ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Demirtaş, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi NikolausMeyer-Landrut’u Mardin’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette konuğuyla bir süre sohbet eden Vali Demirtaş, kentin tarihi ve kültürel dokusu hakkında birçok konuyu AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Meyer-Landrut ile paylaştı.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Büyükelçisi NikolausMeyer- Landrut ise, pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan ve farklı dine mensup vatandaşların huzur içinde yaşadığı kadim şehri beğendiğini ifade ederek kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti.

Ziyaret gerçekleştirilen çeşitli değerlendirilmelerin ardından son buldu.

15 Nis 2021 - 18:20 - Gündem